صفحه نخست / تغذیه / فولیک اسید چیست| Folic Acid | ویتامین B 9
اسید فولیک
اسید فولیک

فولیک اسید چیست| Folic Acid | ویتامین B 9

> رژیم لاغری سریع <

فولیک اسید چیست | Folic Acid

اسید فولیک یا فولات یا ویتامین B 9 یکی از ویتامین های خانواده B است و نقش مهمی در زاد و ولد سلول ها دارد .

 

منابع فولیک اسید | Folic Acid

اسید فولیک به مقدار زیادی در مواد غذایی به وفور یافت می شود ، جگر ، سبزیجات برگ دار ،میوه ها و حبوبات سرشار از اسید فولیک هستند . همچنین اخیرا در غلات غنی شده نظیر نان های غنی شده ، ماکارونی ، اسپاگتی و .. نیز وجود دارند .این مواد غذایی غنی شده تقریبا به ازای هر ۱۰۰ گرم به میزان ۱۴۰ میکروگرم اسید فولیک دارند . اگرچه اسید فولیک به راحتی با روش های پخت در خانه و نگه داری طولانی مدت از بین می رود و بنابریان باید در مواد غذایی تازه به دنبال اسید فولیک بگردید .

 

نقش فولیک اسید | Folic Acid

 

اسید فولیک در متابولیسم پروتئین ها واسید های آمینه و سنتز DNA و RNA نقش دارد و کمبود اسید فولیک منجر به تغییراتی در سنتز پروتئین ها می شود . سلول هایی با رشد سریع به اسید فولیک بسیار حساس اند نظیر گلبول های سفید و قرمز خون ، بافت های سیستم گوارشی ، و رحم . تا جایی که مصرف میزان مناسب اسید فولیک یا فولات قبل از حاملگی و نیز در حین حاملگی از ضایعات عصبی در جنین جلوگیری خواهد نمود .( علی الخصوص اسپاینا بیفیدا )

اسید فولیک در کنار ویتامین B 12 نقش ویژه ای در تلید گلوبول های قرمز خون دارد و نقص در این دو سبب آنمی مگالوبلاستیک می شود . سایر عوارض کمبود اسید فولیک شامل اختلال عملکرده معده ای روده ای ( درد ، اسهال ، سوء جذب ) و زبان قرمز متورم می باشد .

 

نیاز روزانه به اسید فولیک | Folic Acid

 

نیاز روزانه به اسید فولیک یا DRI ، حدود ۴۰۰ میکروگرم در زنان و مردان است

 

FOLIC ACID
FOLIC ACID

 

مسمومیت با اسید فولیک | Folic Acid

 

مسمومیت با اسید فولیک در انسان تاکنون گزارش نشده است .

 

فعالیت ورزشی و اسید فولیک | Folic Acid

 

تاکنون رابطه ای بین افزایش میزان اسید فولیک مصرفی و افزایش عملکرد ورزشکار مشاهده نشده است ولی از آنجائیکه ورزشکاران ، زاد و ولد سلولی بالاتری نسبت به افراد عادی دارند و نیز با توجه به اینکه زاد و ولد گلوبول های قرمز در ورزشکاران بیشتر از افراد عادی است می توان نتیجه گیری نمود که اسید فولیک نقش برجسته ای در ورزشکار دارد و فرد ورزشکار باید به میزان نیاز روزانه اسید فولیک مصرف کند . بهترین استراتژی برای ورزشکار ، مصرف میوه و سبزیجات تازه است ولی اگر کافی نبود استفاده از مکمل های اسید فولیک به میزان ۴۰۰ میکروگرم روزانه توصیه می شود

> لاغری شکم با مزوتراپی لاغری <

درباره دکتر حسین باقری

حسین باقری ، پزشک هستم (فارغ التحصیل از ایران)، osteopath (فارغ التحصیل از کانادا) و ورزشکار(بیشتر از نوع extreme)، پزشک ورزشی ، مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ، عضو رسمی انجمن پزشکان ورزشی ، پزشک رسمی فدراسیون فوتبال ، علاقمند به تکنولوژی ، مشاور چندین باشگاه بدنسازی در تهران بودم و اکنون در کانادا مشغول مطالعه و درمان در حوزه آسیب های ورزشی، اسکلتی-عضلانی ( Myofascial ) و بازتوانی هستم.

بررسی

نیاز بدن به منگنز

نیاز بدن به منگنز

> رژیم لاغری سریع برنامه بدنسازی لاغری شکم با مزوتراپی لاغری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 41 = 48